Hetvenezren futottak Dubaj legforgalmasabb főútján

Forrás: turizmus.com

 2019. november 12. 15:31

A 2019-es Dubaji Fitnesz Kihívás legnépszerűbb programjának keretében 70 000 lakos és turista írt együtt történelmet, amikor Dubaj szívében bevették a lezárt Sheikh Zayed Roadot.

A Dubaji Fitnesz Kihívás történetében először fordult elő, hogy a város legforgalmasabb főútja, a Sheikh Zayed Road egy futópályává avanzsált, és így bámulatos látványt nyújtott a részt vevő 70 000 lakossal és turistával, akik minden korosztályt és minden állóképességi szintet képviseltek. Ezzel történelmet írtak, és a város szívében részt vehettek az ünnepélyes dubaji futáson és fitneszeseményen.

Hetvenezer helyi lakos és turista vett részt a dubaji futáson

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ami a távolságot illeti, a résztvevők két út közül választhattak: 10 vagy 5 kilométeres távot teljesíthettek. Köztük a különböző nemzetekből fiatalabbak és idősebbek, családok és eltökélt sportolók is képviseltették magukat az egyedi, ingyenes rendezvényen.

A futás a Dubai World Trade Centre-től indult, majd a futók elhaladtak a város ikonikus látványosságai mellett, mint a Burdzs Kalifa, a Dubaji Opera, a Dubai Mall és az Emirates Towers.

A rendezvény népszerűségének fényében a dubaji futás ezentúl rendszeres programmá válhat a Dubaji Fitnesz Kihívás programjai között.

5 vagy 10 kilométeres távot teljesíthettek a futók

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Ha még többet szeretnél megtudni a dubaji fesztiválokról, rendezvényekről, látványosságokról és újdonságokról, akkor érdemes regisztrálni az online tréningprogramba, a Dubai Expertbe (Dubaj Szakértő).

10 szerencsés magyar Dubaj Expert ugyanis 2020 elején részt vehet egy dubaji tanulmányúton!

A Dubai Expert programot elvégző játékosok egyszeres, míg a Dubai Expert+ minősítést megszerző játékosok kétszeres eséllyel indulnak a sorsoláson.

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED.

(X)

Kapcsolódó cikkek

Fitneszprogramok Dubajban

2019. október 15.