Légy Dubaj Szakértő 2020-ban is!

Forrás: turizmus.com

 2020. március 12. 14:00

Egy szórakoztató oktatóprogram, amellyel bővítheted tudásodat Dubajról – ez a Dubai Expert (Dubaj Szakértő), amely a Dubaji Turisztikai Hivatal magyar nyelvű online oktatóprogramja.

Az online Dubai Expert az utazási ügynökök és menedzserek számára készült; egy többszintes online kártyajáték, ahol a játékosoknak ideális dubaji úti terveket kell létrehozniuk a látogatók különböző típusai számára – változó életkorral, érdeklődéssel és büdzsével.

"A felületen 25 szakértői videó is látható, amelyek megmutatják, Dubajban milyen programok érhetőek el: a város rengeteg opciót kínál a családok számára, de ezentúl gasztronómiai, vásárlási és kulturális programok, illetve témaparkok is találhatóak” – mondta Paddington Tucker, a Dubaji Turisztikai Hivatal kelet-közép-európai képviseletvezetője.

“A Dubai Expert lehetővé teszi, hogy a játékosok az elért szinteket folyamatosan mentsék, így a játékot akár hetek alatt is befejezhetik” – tette hozzá Tucker.

A Dubaj Szakértővé váló ügynökök – akik teljesítettek 20 szintet, végignéztek 25 szakértői videót, és helyesen megválaszolták a “virtuális út” során felugró kérdéseket – egy oklevéllel gazdagodnak, amely bizonyítja tudásukat a városról.

Dubaj rendkívül gazdag programkínálattal várja az utazókat

Fotó: Dubaji Turisztikai Hivatal

Dubaj természetes szépsége hihetetlen, és a város kültéri programokban is rendkívül gazdag. Mindegy, hogy az aktív kikapcsolódás rajongója vagy-e, vagy egyszerűen csak hátradőlnél és élveznéd a napsütést, a tengert és a homokot, Dubaj a tökéletes úti cél a kalandos nyaraláshoz!

Ott vannak a szív alakú Al Quadra-tavak 86 km hosszú bicikliúttal; az Al Marmoom rezervátum, ahol megismerheted hogyan élnek a beduinok, és bepillanthatsz az arab szokásokba; a Ras Al Khor vadvilági menedékhely a vízi madaraknak, rákoknak és különleges halfajoknak; illetve a Hatta, ahol a kajakozás mellett számos extrém program vár (többek között baltadobálás, mountain bike, íjászat).

Vágj bele a kalandba! CSAK napi 30 perc 14 napon keresztül.

Regisztrálj, és játssz még ma!

IDE KATTINTVA KEZDHETED!

Dubaj kültéri programjairól az ITT elérhető galériában találsz kedvcsináló képeket.

(X)