Z(s)EPPELIN Programok 2018

Forrás: turizmus.com

 2018. február 14. 14:43

Megjelent a Z(s)EPPELIN Utazási iroda legújabb, 2018. évi Tavasz-Nyár-Ősz programfüzete.

Csaknem 140 körutazás és városlátogatás, csaknem 400 indulási időpontban. Előfoglalási kedvezmények vehetők igénybe 2018. március 31-éig.

"Vállalkozásunkat 1994-ben az idegenforgalom iránti szeretetre, a szakma tiszteletére és a turizmus jövőjében való hitünkre alapoztuk. Az évek során eljutottunk oda, hogy kulturális körutazásaink meghatározó szerepet töltenek be a hazai turizmusban. Ezt tartalmas programokkal, kulturált utazással és színvonalas idegenvezetéssel értük el"  - mondta Zsebők Tamás a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda irodavezetője, ügyvezetője.

Az utazás kultúrája

Fotó: turizmus.com

Az idei friss árualapjuk részét képezi a hazai tájakat, kultúrát bemutató "Országjáró" programsorozat, mely az idei esztendőben 13 programmal várja az érdeklődőket.

Újdonságok tekintetében az iroda 21 új vagy részben átdolgozott programot hozott az idei esztendőre, melyből az irodavezető kiemelte a gasztro-kulináris élvezeteknek hódoló programjaikat, melyek a francia óceáni partoktól a közeli szlovák ízeken át egészen a görög tzatziki élvezetéig mutatják be az egyes célországok kulturális örökségeit, felejthetetlen élményekkel, finom ízekkel egybehangolva.

Az iroda közel 24 éves tapasztalatával a lehető legnagyobb biztonsággal utaztatja csoportjait, ingyenes szolgáltatásaik pedig az utazási élményt a kényelem biztosításával garantálják. Jelentkezéskor nemcsak ingyenes budapesti parkolást, hanem a csaknem 30 vidéki várost érintő ingyenes transzferszolgáltatásukat is választani lehet, a foglalást pedig akár 10%-os kedvezménnyel jutalmazzák.

A Z(s)EPPELIN Programokat a www.zseppelin.hu weboldalon lehet részletesen tanulmányozni.

Élvezze a választás és várakozás örömét, olvassa el programjaink részleteit!

Az utazás kultúrája  – 24 éve Európában és Európán túl –  a Z(s)EPPELIN Utazási Irodával!

(X)