Felhívás párizsi rendezvényen való részvételre

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 03. 14:50

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) az ősz folyamán ismét személyes jelenléttel megvalósuló üzleti rendezvényeket szervez külföldön. Idén ősszel elsőként 2021. szeptember 7-én Franciaországban, Párizsban kerül sor Magyarországot népszerűsítő GINOP szakmai rendezvényre.

Franciaország Budapest 5. legnagyobb nemzetközi turisztikai küldőpiaca volt 2020-ban a kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák alapján. Ezzel két helyet javított a küldőpiaci rangsorban betöltött 2019-es helyezésén, ahogy országos szinten is egy helyet előrelépett az elmúlt évben.

A Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusfejlesztési stratégiája nemcsak a B2B szegmensben, hanem a B2C marketing kommunikációban is kiemelt hangsúlyt helyez a francia beutazó turizmus élénkítésére.

Az MTÜ szeretettel várja a francia turisztikai piac iránt érdeklődő utazási irodák, utazásszervezők, innovatív turisztikai szolgáltatók, turisztikai helyszínek, szállodák és szállodaláncok jelentkezését (cégenként egy fő regisztrációját).

Jelentkezni az MTÜ regisztrációs oldalán tudnak az itt elérhető regisztrációs adatok kitöltésével.

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 10. 10:00

A helyek korlátozott száma miatt a Magyar Turisztikai Ügynökség a rendezvényre maximum 12 magyar kiállító jelentkezését tudja befogadni, a regisztrációs lap visszaküldésének időpontját is figyelembe véve. A regisztráció önmagában még nem garantálja a részvétel lehetőségét.

A rendezvény a Turisztikai Innovációs Marketing Együttműködési Alapprogram (TIMEA) keretein belül, a GINOP-1.3.5-15-2015-00001 projekt alatt valósul meg, amelynek fő célja Magyarország turisztikai és gazdasági kínálatának népszerűsítése, és a turizmus területén működő vállalkozások piacra jutásának elősegítése.

 

A Covid-19 vírus miatt bevezetett járványügyi intézkedések változása, a kiutazást és a rendezvény megszervezését ellehetetlenítő szabályozások esetén a rendezvény időpontja módosulhat, ez esetben az MTÜ erről természetesen külön értesítést küld.

Az MTÜ mindenkinek köszöni eddigi és jövőbeli együttműködését, amit nagyra értékelnek, rendezvényeik enélkül nem valósulhatnának meg.