Két magyar díjazott a Conventa Best Event Awardon

Forrás: turizmus.com

 2021. január 27. 14:44

Idén 10 alkalommal adták át a Conventa Best Event Award-ot, ahol a térség legjobb rendezvény- és konferenciaipari eseményit díjazták, köztük két magyart is.

A nemzetközi zsűri a 32 nevezett projektből 21 döntőst választott öt kategóriában. A legjobb eseményekre a 2021. január 20-21 között megrendezésre került Conventa Trend Bar eseményen résztvevő meetings industry szakemberek szavazhattak.

A szakértői zsűri a régió legjobbrendezvényeinek kiválasztásánál nemcsak az egyes projektek innovációját, kreativitását és hatékonyságát díjazta, hanem figyelembe vette, hogy milyen hosszú távú kommunikációs, marketing és üzleti céljai is voltak. A két napos online, edukációs esemény keretein belül a 21 döntős pályázó rövid prezentáció formájában mutathatta be a projektjét.

conventa_uj2

A legjobb B2C Event kategóriában a Hiányzol Anyu! és a #PowerOfLiveEvents projekt is díjat hozott el

Fotó: BUD CB

A Conventa Best Event Award díjátadója szintén online formában valósult meg a rendezvényt záró napján. Az idei évben két magyar pályázat is bekerült a legjobbak közé B2C Event kategóriában. A zsűri és a közönség szavazatai alapján a kategória öt pályaműve közül a második legjobbnak járó díjat a Speical Effects Zrt. és a Visual Europe Group közös projektje, a #PowerOfLiveEvents nyerte, amihez társszervezőként csatlakozott a Bo-Live Branding Agency.

Az egész hazai rendezvényszakmát összefogó online kezdeményezés a Budapest Convention Bureau és a Budapest Brand támogatásával 2020. szeptember 10-én egy többszáz fős szakmai eseménysorozattal és kampánnyal hívta fel a figyelmet Budapestre, mint vonzó rendezvényhelyszínre.

„Az összefogás remek eszköz a desztináció láthatóságának támogatására, amelyre a jelen válságos időszakban az eddiginél is nagyobb szükség van. A legjobbak közé kerüléssel a régió rendezvénypiacának szakmai képviselői is elismerték a kezdeményezés jelentőségét” – nyilatkozta Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatója.

A kategória első díját a BO - Live Branding Agency Hiányzol, Anyu! kampánya kapta.