Magyar díszvendégség megújult arculattal Szlovéniában

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 16. 18:42

Magyarország a díszvendége az 53. MOS Nemzetközi Vásárnak szeptember 15–19. között a szlovéniai Celjében. A szlovén kisipari, kereskedelmi és turisztikai vállalatok országos találkozóján a Magyar Turisztikai Ügynökség külön standon mutatja be hazánk turisztikai kínálatát.

A magyar részvétel tematikája a modern Magyarország bemutatására fókuszál, a magyar pavilonban számos interaktív attrakció és kísérőrendezvény, valamint a magyar kultúrát bemutató hagyományőrző program várja az érdeklődőket.

A Magyar Turisztikai Ügynökség 60 négyzetméteres standon mutatja be hazánk turisztikai kínálatát. A vásárra érkező érdeklődők a standon hat társkiállító kínálatával találkozhattak, és turisztikai tippeket kaphattak többek között a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft., a Kárpát-medencei Turizmus Egyesület, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ, a Hunguest Hotels, a Balatontourist ajánlataiból, valamint megismerkedhettek a Pécs-Villány turisztikai térség és a harkányi gyógyfürdők értékeivel. A kiállítók megjelenését az idén megújult nemzetközi turisztikai országmárka arculati elemei teszik egységessé – tudatta az MTÜ.

A Magyar Turisztikai Ügynökség 60 négyzetméteres standon mutatja be hazánk turisztikai kínálatát Celjében

Fotó: MTÜ

A regionális magyar nagyvállalatok mellett több mint 30 exportorientált kis- és középvállalkozás is jelen van a vásáron. Az esemény rangját jelzi, hogy a vásár kapcsán Szlovéniába látogatott Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külügyminiszter is.

A magyar megjelenés főszervezője a CED (Közép Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat), amely 525 négyzetméteres önálló nemzeti pavilonon biztosította a magyar közigazgatási szervezetek számára a bemutatkozást.