A debreceniek kedvezményesen látogathatják hétvégén a Tisza-tavi Ökocentrumot

Forrás: turizmus.com

 2023. április 13. 14:24

Kedvezményes belépési lehetőséggel várja a debrecenieket április 15-16-án a Tisza-tavi Ökocentrum. A Debrecentől alig egyórányi autóútra, Poroszlón található szabadidőpark Európa legnagyobb édesvizű akváriumrendszerével és természetközeli élményekkel várja a debreceni családokat.

A VisitDebrecen turisztikai szervezet és a Poroszlón található élményközpont együttműködése keretében a Debrecen Városkártya felmutatásával átlagosan 10%-os kedvezményt lehet igénybe venni a belépőjegyek árából – tájékoztatta lapunkat a VisitDebrecen.

A városkártya felmutatásával a felnőtt belépőjegy 3400 helyett 3100 forintba kerül, ha a pedig gyermekkel érkeznek a látogatók, akkor még kedvezményesebben, 2800-ért vásárolhatják meg az Alap belépőjegyet. A Mindent bele nevű kombinált belépőjegy további kedvezményeket és felfedeznivalót ígér a látogatóknak.

A Tisza-tavi Ökocentrum Debrecentől alig egyórányi autóútra kínál természetközeli élményeket a családok számára. A turisztikai látogatóközpont szórakoztató módon, modern, interaktív szemlélettel, játékosan tárja a látogatók elé a Tisza-tó és a Tisza-völgy természeti kincseit, bemutatva Magyarország második legnagyobb tavának gazdag élővilágát.

A debreceniek kedvezményes látogathatják a Tisza-tavi Ökocentrumot

Fotó: VisitDebrecen

 

A látogatóközpont felszálló madárra hasonlító központi épületében található a park legnépszerűbb látványossága, Európa legnagyobb édesvizű akvárium-rendszere, valamint számos állandó és időszaki kiállítás, háromdimenziós mozi, játszószoba és egy kilátó. A központi épület mellett szabadidőpark, állatkert, tájház és kishajós kirándulás kínál további élményeket.

Akinek még nincs Debrecen Városkártyája, a hétvége előtt még kiválthatja. Fontos azonban tudni, hogy a Városkártyát csak állandó debreceni lakcímmel rendelkező személy igényelhet, melyet érvényes lakcímkártyával kell igazolni. A kártya kiváltása pár percet vesz igénybe, ára 2020 óta változatlanul 1000 Ft. A Városkártyát jelenleg Debrecen két pontján lehet kiváltani: a Tourinform-irodában és a DV Parking Ügyfélszolgálatán.