Egy kattintással 500 forinttal támogathatjuk a vendéglátás következő nemzedékét

Forrás: turizmus.com

 2021. december 22. 11:59

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) az év végi jókívánságokat idén össze szeretné kötni a vendéglátás jövője szempontjából kiemelt szerepet játszó, következő nemzedék támogatásával. Ezért ahányan rákattintanak a karácsonyi üdvözletükre, annyiszor 500 forint támogatást nyújtanak.

Minél több partner, kolléga, barát és olvasó kattint rá a TUTSZ karácsonyi üdvözletére, annál nagyobb támogatást biztosít a szervezet a Magyar Vendéglátók Ipartestülete „A Felsőfokú Vendéglátó Oktatásért” Alapítványának.

Az alapítvány célja, hogy eszközeivel támogassa a felsőfokú vendéglátó oktatást és emelje az oktatás tárgyi és személyi feltételeinek színvonalát.

Ezáltal biztosíthatják azt, hogy az oktatás elvégzésével olyan szakemberek kerüljenek a hazai vendéglátásba, akik a legmagasabb fokú vendéglátó ismeretekkel rendelkeznek, és hogy a vendéglátás színvonala tartósan és folyamatosan emelkedjen Magyarországon.

tutsz

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége karácsonyi üdvözletére érkező minden kattintás 500 forintos támogatást jelent a következő nemzedék számára

Fotó: 123rf.com

A TUTSZ ezért karácsonyi akciójában arra kér mindenkit, hogy ha egyetértenek ezekkel a célokkal, akkor kattintsanak az ünnepi üdvözletükre.

A Google Analytics alapján kiszámolt támogatást, a kattintásonkénti 500 forintot pedig az egyesület biztosítja majd az alapítvány számára a saját forrásaiból.