MICE Business Day: Regisztráljon szakmai vásárlóként, hamarosan megnyitjuk az online órarendet!

Forrás: turizmus.com

 2023. szeptember 21. 16:35

A jövő héttől már lefoglalhatják tárgyalási időpontjaikat szakmai vásárlóink a MICE Business Day-re. Ha szeretne részt venni hazánk legnagyobb üzleti turisztikai fórumán, regisztráljon már most, hogy felkészülten várja az online órarend megnyitását!

Naprakész információkat és újszerű élményeket kínál a szakmai vásárlók számára az idei MICE Business Day. A rendezvényszakma minden szegmense jelen lesz az október 26-i eseményen, melyre minden korábbinál nagyobb létszámú, több mint 100 kiállító jelentkezett. Az eseményen a piac legerősebb beszállító partnereit vonultatjuk fel, legyen szó szervezésről, vizuális megjelenésről vagy gasztronómiáról.

A konferencia erős szakmai tartalma mellett kétségkívül az impozáns kiállítói kör és a hozzájuk foglalható tárgyalási időpontok adják rendezvényünk legnagyobb értékét a szakmai vásárlók számára. A „rapid üzleti randik" révén a résztvevők első kézből értesülhetnek az iparág újdonságairól, megalapozhatják a jövő üzleteit és kapcsolatban maradhatnak legfontosabb üzletfeleikkel. Ha nem akar lemaradni a lehetőségről, regisztráljon szakmai vásárlóként még ma, hiszen az online órarendet a külföldi buyerek után a jövő héten a hazai szakmai vásárlók előtt is megnyitjuk.

A Tárgyalótérben 80, az Élménytérben 34 kiállító, köztük 15 tárgyalási lehetőséget kínáló partner várja a Hungexpo-n a rendezvényszervezéssel foglalkozó szakembereket, összességében közel 1000 időpontot lehet foglalni. A szakmai vásárlóink a jelenléttel pénzt és időt takaríthatnak meg, hiszen egyetlen napra akár tíz üzleti megbeszélést beütemezhetnek!

Összességében közel 1000 időpontot lehet foglalni

Fotó: 123rf.com

A terület nagyságára és vásárlóink kényelmére való tekintettel a 15 perces tárgyalások között az idei évben rendhagyó módon 5 perces szüneteket iktattunk be, hogy ezzel is növeljük a megbeszélések hatékonyságát.

 

Legyen felkészült! Regisztráljon be szakmai vásárlóként már most és nézze meg kiállítóink listáját!


A MICE Business Day-en való ingyenes részvétel elsődleges feltétele, a szervezők által jóváhagyott előzetes regisztrációt követően minimum 5 tárgyalási időpont foglalása. Az idei évben vásárlóink új, professzionális online rendszeren foglalhatják le előzetesen tárgyalásaikat, a felület használatáról készített tájékoztatót a szervezők a vásárlók és a kiállítók számára is kiküldik.