Négy gyermeket „fogadott örökbe” a Zsidai Csoport

Forrás: turizmus.com

 2019. április 16. 15:38

Hátrányos helyzetű, jól tanuló gyerekeket támogat a Zsidai Gasztronómiai Csoport a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíj programjának keretében.

A cégcsoport 2018-ban döntött arról, hogy hátrányos helyzetű, kitűnő tanuló általános iskolás gyerekeket karol fel és támogat gyerekenként havi 35 000 Ft-os ösztöndíjjal a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ösztöndíj programjának keretében. A Zsidai Csoport most négy olyan, kitűnő tanulmányi előmenetelű diákot választott be új ösztöndíjprogramjába, akik az általános iskola első és második osztályát befejezték, tanulmányi átlaguk 4,5 fölött van, és családjukban az egy főre jutó havi jövedelem nem haladja meg a 46 ezer forintot. A most kiválasztott gyerekek a kelet-magyarországi régióból valók az alábbi településekről: Aszaló, Borsodivánka, Hosszúpályi és Sárospatak.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyéhez családi kötődése is van a Zsidai Csoportnak

Fotó: turizmus.com

A Zsidai Csoport programjának célja az, hogy segítsék tanulmányaikban ezeket a diákokat egészen az első diploma megszerzéséig, ennek feltétele, hogy gyermekek megtartsák a megfelelő tanulmányi eredményt.

Kapcsolódó cikkek

Pierrot 35

2017. október 29.