A Swiss Education Group főtanácsadója lesz Ujhelyi István

Forrás: turizmus.com

 2021. november 02. 13:51

Egy nemzetközileg elismert turizmus- és gasztronómiai oktatási intézményhálózat, a Swiss Education Group (SEG) főtanácsadói tisztségére kérték fel az MSZP szakpolitikusát, európai parlamenti képviselőjét.

A SEG négy önálló felsőfokú intézményt működtet hat különböző kampuszon. Mind a négy iskola (Swiss Hotel Management School, César Ritz Colleges Switzerland, Hotel Institute Montreux, Culinary Arts Academy Switzerland) az első tízben szerepel a QS World Ranking egyetemi rangsorában. Az említett intézményekben több mint hatezer diák tanul több mint száz országból, köztük Magyarországról is – olvasható Ujhelyi István lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményében.

Ujhelyi István a Swiss Education Group főtanácsadója lesz

Fotó: szoreg.hu

Az EP-képviselő – aki jelenleg az Európai Parlament szakbizottságának turizmusért felelős alelnöke – a közlemény szerint elmondta, örömmel segít az új programok kidolgozásában, a fenntartható és okosturizmus jövőjét irányítani képes leendő szakértők oktatásában, tehetséggondozásában. Hozzátette: reméli, hogy Magyarországról is sok fiatal jut majd el a híres műhelyekbe, amelyhez ösztöndíj-programokat és támogató cégeket keresnek.