Félidőhöz érkezett a ViaSale Travel tanulmányútja

Forrás: turizmus.com

 2018. november 21. 19:32

Hamarosan elhagyja Fuerteventura szigetét a ViaSale Travel studyja, a résztvevők továbbrepülnek Gran Canaria szigetére.

A fuerteventurai study-n a tour operátor legnagyobb viszonteladó partnerei vesznek részt.

A ViaSale study tourjának első állomása Fuerteventura szigete volt, ahol a legnagyobb partnereinek képviselőit látta vendégül a Kanári-szigetek specialistája. A 20 fős csapat igazán tartalmas és mozgalmas napokat töltött el Fuerteventurán.

Az utazók bejárták a Corralejo-i Nemzeti Parkot, Európa egyik legnagyobb állat- és növényparkját, az Oasis Parkot és Sotavento csodás partjait is.

Állatparkokat is bejártak

Fotó: turizmus.com

A számtalan program mellett a sziget bőséges szálláskínálatát is megtekintették a résztvevők, mintegy 14 különböző kategóriájú szálloda megismerésére volt lehetőség.

Szakmai szemmel is felmérték

Fotó: turizmus.com

A study résztvevői szakmai szemmel felmérték a H10, a Barcelo, az Elba, a SOL / Mélia hotelláncok legfontosabb tagjait, és ugyancsak látogatást tettek a RIU Oliva Beach-ben. A RIU hotellánc szállodái kizárólag a ViaSale árualapját gazdagítják a magyar piacon.

A szállodákat is kipróbálták

Fotó: turizmus.com

A csapat tagjai egy gálavacsorára is meghívást kaptak, amelyen részt vett Blas Acosta Cabrera, Fuerteventura kormányzatának elnökhelyettese és Moises Jorge Naranjo, a Fuerteventurai Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója is.

Szigettúrán is részt vettek

Fotó: turizmus.com

Az utolsó fuerteventurai napon az utazók részt vettek a ViaSale Travel saját szervezésű szigettúráján, amelynek során nemcsak egy kecskefarmot látogattak meg, hanem betekintést nyerhettek az aloe vera feldolgozásának folyamatába, és ellátogattak az ősi fővárosba, Betancuriába is.

A csapat ma repül tovább Gran Canaria szigetére, ahol nemcsak a ViaSale árualapjának legfontosabb képviselőit tekintik meg, hanem a sziget legérdekesebb látnivalóit is felkeresik.