Július 19-től napi két járat indul Szingapúrból Phuketre

Forrás: turizmus.com

 2021. július 08. 16:02

Július 19-től a Singapore Airlines (SIA) növeli heti járatainak számát Szingapúrból a népszerű thaiföldi úti célra, Phuketre. Így az eddigi 7 helyett heti 14 alkalommal, napi kétszer repülnek majd a légitársaság gépei a két repülőtér között. A járatsűrítést Phuket újranyitására időzítették.

A reggeli gépek Szingapúrból helyi idő szerint 8.20-kor indulnak és 9.25-kor érkeznek Phuketre, 2 óra 5 perc repülés után. A járatok a SIA európai járataihoz is csatlakoznak, amelyek kora reggel érkeznek Szingapúrba - írja a SIA sajtóközleménye. A járatsűrítést Phuket újranyitására időzítették, amely július 1-től fogadja a teljesen beoltott utazókat teszt és karanténkötelezettség nélkül.

phuket_gep_123rf

A Singapore Airlines július 19-től növeli járatszámát a thaiföldi üdülőszigetre

Fotó: 123rf.com

A Boeing 737-800-as repülőgéppel közlekedő SIA összesen 162 ülőhelyet kínál járatonként, 12 business kategóriájút és 150-et a turistaosztályon. Az esti járat Phuketből 18 órakor indul, és 20.50-kor érkezik meg Szingapúr Changi repülőterére, ismét rövid átszállási idővel a továbbutazó európai utasok számára.

sia_timetable

A Szingapúr és Phuket között közlekedő járatok menetrendje

Fotó: Singapore Airlines

Sek Eng Lee, a Singapore Airlines európai regionális alelnöke elmondta, "Phuket az első olyan célállomás Délkelet-Ázsiában, amely karanténkötelezettség nélkül újra megnyitotta kapuit a beoltott utazók előtt. Légitársaságunk pedig örömmel támogatja Phuket erőfeszítéseit a turizmus újjáépítésére, járataink sűrítésével. Ez nagyobb választékot kínál az ügyfeleknek és utazásaikhoz a következő phuketi nyaralásuk során.”