Koperben mutatkozott be a hazai irodáknak a TUI Cruises

Forrás: turizmus.com

 2019. május 21. 13:29

A szlovéniai Koper kikötőjében mutatta be magyarországi viszonteladó partnereinek a TUI a Mein Schiff 6 hajót.

A 30 fős csapat testközelből tapasztalhatta meg a Mein Schiff igazán exkluzív minőségét. A TUI Cruises flottája összesen 7 hajóból áll, melyekkel szinte bárhová el lehet jutni a világban, Costa Ricától Japánig, a Spitzbergáktól a Dél-afrikai Köztársaságig.

Valamennyi Mein Schiff fedélzetén premium all inclusive ellátás és magas színvonalú szolgáltatások – wellnessrészleg, szabadtéri kosárlabda- és futópálya, 1000 férőhelyes színház – várja a vendégeket. Sokszor egy vagy két hét sem elegendő, hogy mindent kipróbáljunk – hangsúlyozta lapunknak Taskár Tamás, a TUI magyarországi sales managere.

A magyar csapat az óriáshajó előtt a koperi kikötőben

Fotó: TUI

Nem lehet véletlen, hogy nagyon sok vendég évről évre újra a Mein Schiff-et választja. Hiába a hajók akár 2900 férőhelyes kapacitása, mind a 17 négyzetméteres alapterületű kabinok, mind a közel 50 négyzetméteres suite-ek, illetve a hatalmas, 77 négyzetméteres panoráma suite-ek nagyon gyorsan betelnek, így jellemző, hogy az utasok egy, de gyakran két évre előre is lefoglalják az utazást, ezzel biztosítva a helyüket.

Futópálya a fedélzeten

Fotó: TUI