Előadóművészeket vonnak be az Újra Eger! kampány második szakaszába

Forrás: turizmus.com

 2021. május 04. 11:41

A sikeres fotó- és videópályázatot követően újabb felhívással folytatódik a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. közös újranyitási kampánya.

Az Újra Eger! kampány most előadóművészek, programgazdák bevonásával folytatódik. A szervezők ezúttal olyan önkéntes egri felajánlásokat várnak kisléptékű produkciókra, melyek a lakosság és az idelátogató turisták számára is vonzóak lehetnek – tájékoztatott az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Eger Városi Turisztikai Nonprofit Kft. reményei szerint a jelentkezők produkcióival az újranyitást követően villámgyorsan, akár napok alatt ismét felpezsdülhet Eger. Az így létrejövő szabadtéri, ingyenes programok rugalmasan egészítik majd ki Eger amúgy is színes programkínálatát.

A kampány Eger turizmusélénkítésében játszik főszerepet

Fotó: Eger Városi Turisztikai Kft.

Április elején vette kezdetét az Újra Eger! turisztikai újranyitási kampány, mely Eger turizmusának fellendítésében játszik fontos szerepet. A szervezők első körben fotókat és videókat vártak az egriektől, valamint az Eger városát kedvelő vendégektől.

A felhívás nagyon népszerűnek bizonyult, a megadott határidőig közel 50 pályázótól több mint 160 pályamunka érkezett. A beküldött képek és videók közül a közönség és a szakmai zsűri is kiválasztotta a legjobbakat, melyeket a turistákat megszólító újranyitási kampányban használ fel a turisztikai szervezet.

A kampány most induló második szakaszában kiválasztott előadóművészek, programgazdák nagyszerű bemutatkozási lehetőséget kapnak és hozzájárulnak városuk turisztikai-kulturális életéhez, úgy, hogy egyedi elbírálás alapján bekerülhetnek Eger 2021. évi nyári programkínálatába is. A produkciókhoz szükséges infrastruktúrát a szervezők biztosítják.

Jelentkezni május 20-ig lehetséges Eger turisztikai honlapján, a visiteger.com-on.

A részletes pályázati felhívás itt tekinthető meg.