„Love is all you need” a Paradicsomban

Forrás: turizmus.com

 2018. február 14. 18:35

Egy igazi romantikus desztináció, Jamaica, illletve a Karib-térség mutatkozott be egy Valentin-napi brunch keretében.

2018. február 14-én a Buddha Bar Hotelben megrendezett eseményre a Jamaicai Turisztikai Hivatal, a Condor Légitársaság és a Sandals Resorts invitálta a szakmát.

Tóth Attila az AVIAREPS Kft. képviseletében bemutatta a Közép-Amerika és a karibi térség specialistájaként ismert Condor légitársaság járatait. A légitársaság a Thomas Cook csoport tagja, bázisa Frankfurtban és Münchenben található, ahová Budapestről és Bécsből egyaránt vannak csatlakozó járatok.

A cég nemrégiben felújította gépparkját és új designnal várja az utasokat. Az igazgató hangsúlyozta az egyirányú jegyáras rendszer előnyeit, turista, premium economy és business osztályon is, és praktikus ötleteket adott az utazási szakembereknek az ügyfeleik foglalásaihoz.


Az igazi Paradicsomba utaztatnak

Fotó: turizmus.com

Gregory Shervington, a Jamaicai Turisztikai Hivatal Európáért felelős régióigazgatója bemutatta a 2,8 millió lakosú országot, amelynek hat régiója (Kingston, Port Antonio, Montego Bay, Ocho Rios, Negril és South Coast) más-más élményeket kínál a látogatóknak a klasszikus tengerparti üdüléstől az aktív programokon (túra, lovaglás, kajakozás, bobozás) át a fantasztikus gasztronómiai fogásokig.

A szakember kiemelte, hogy az esküvőt és nászutat tervezők számára Jamaica igazi paradicsom, de az incentiv csoportokat is egyedi programokkal várják. Külön említést érdemel az önkéntes munkával egybekötött utazások növekvő népszerűsége.

Dr. Elena Sokolova a Sandals and Beaches Resorts képviseletében bemutatta az 1981 óta működő, családi tulajdonban lévő szállodaláncot, amely öt márkával rendelkezik és a térségben Antiguában, a Bahamákon, Grenadában, Barbadoson, Jamaicában, Saint Luciában és a Turks- és Caicos-szigeteken van jelen, 24 házzal. A Sandals Resorts 16 egysége kifejezetten párokra specializálódott, romantikus üdüléseket és esküvőket, nászutakat kínál, „Love is all you need” szlogennel.

A Beaches Resorts a családokat szólítja meg, számtalan gyerekbarát szolgáltatással, köztük aquaparkkal, animációval, grandiózus családi színházi előadásokkal. Ezeken kívül több országban rendelkeznek villákkal, amelyekhez all inclusive ellátás tartozik, s népszerű újdonság a tavaly novemberben átadott, tengerben álló házakból álló, romantikus suite-park.