Megvan az összes döntős szálláshely Az Év Hotele versenyében

Forrás: turizmus.com

 2022. december 31. 16:26

Az Év Hotele közönségszavazásban az alföldi, a balatoni, az északkelet-magyarországi és az észak-dunántúli után a dél-dunántúli régióban is győztest hirdettek.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, illetve az Interakció Produkció közösen meghirdetett versenyének dél-dunántúli győztese a Love and Dream Élményvilla lett. Ez a szálláshely a szavazatok 41 százalékát kapta a nézőktől, ezzel bejutott a döntőbe.

A zalakarosi Love and Dream Élményvilla

Fotó: Az Év Hotele

A versenyben induló szálláshelyeket minden alkalommal egy-egy ismert ember és párja vagy családja próbálja ki az RTL-en futó műsorban. A Love and Dream Élményvillát Lantos Gábor énekes és fitneszvilágbajnok párja, Csörgő Adrienn próbálta ki, akik a szállástesztelésen kívül Gábor külföldi énekversenyének győzelmét is itt ünnepelték meg.

A győztes szállodát Lantos Gábor és Csörgő Adrienn próbálhatta ki

Fotó: Az Év Hotele

Az ugyancsak döntős helyezést érő második helyet a Fibula Residence Hotel & Wellness**** szerezte meg. Ez a szálloda a voksok 31 százalékát megszerezve jutott be a döntőbe.

A harmadik pedig a paksi Erzsébet Nagy Szálloda*** lett a nézők 16 százalékának szavazatával.

 

Megvan az összes döntős szálloda

Az Év Hotele 2022 közönségszavazás döntőjében ezzel minden hely betelt. A 10 finalista januárban száll harcba Az Év Hotele címért és az érte járó díjért, amelyről ugyancsak a nézők fognak dönteni.

A döntős szálláshelyek a döntőbe kerülés időrendi sorrendjében:

  1. Liget Wellness és Konferencia Hotel****, Szarvas (Alföld régió)
  2. Sziget Hotel****, Nyíregyháza (Alföld régió)
  3. Flamingó Wellness és Konferencia Hotel****, Balatonfüred (Balaton régió)
  4. Treehouses, Kapolcs (Balaton régió)
  5. Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior, Sárospatak (Északkelet-Magyarország régió)
  6. Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****, Mezőkövesd (Északkelet-Magyarország régió)
  7. Royal Club Hotel****superior, Visegrád (Észak-Dunántúl régió)
  8. Grand Hotel Esztergom****superior, Esztergom (Észak-Dunántúl régió)
  9. Love and Dream Élményvilla, Zalakaros (Dél-Dunántúl régió)
  10. Fibula Residence Hotel & Wellness****, Pécs (Dél-Dunántúl régió)

 

A műsorról

Az RTL Klub műsorán futó Az Év Hotele verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, majd végül a nyertest. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre Az Év Hotele verseny győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook-oldalán lehet leadni.


Az Év Hotele televíziós műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe, hogy kipróbálják azokat.