TUTSZ különdíjas a Stílusos ART Piknik

Forrás: turizmus.com

 2019. június 18. 09:57

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége „Kiváló marketing tevékenység a fenntartható rendezvényért" különdíját a győri Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum Stílusos ART Piknik rendezvénye nyerte el az Országos Városmarketing Díj 2019 versenyben.

Június elején ötödik alkalommal hirdettek eredményt a Magyar Marketing Szövetség Országos Városmarketing pályázatán, ahol több kategóriában versenyeztek egymással az egyes városmarketinghez kapcsolódó események programgazdái, intézményei és TDM szervezetei.

Idén először ajánlott fel különdíjat a TUTSZ, mellyel azt a pályázót kívánta elismerni, ahol a siker több terület közös gondolkodását és összefogását feltételezte. Fontos szempont volt a kiválasztásban, hogy a megvalósított marketingtevékenység példaértékű együttműködéshez kapcsolódjon és a fenntarthatóságot célozza meg.

A különdíjat Grászli Bernadett művészettörténész, múzeumigazgató vette át Holczer Ágnestől, a TUTSZ titkárától.

Fotó: MédiaPiac

A Stílusos ART Piknik évről évre a legjobb éttermek közreműködésével megrendezett gasztroshow, ahol a vizuális kultúra keveredik a kulináris élvezetekkel a győri Radó-szigeten. A rendezvény belépőjegyével ingyenesen látogatható a két nap alatt a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum 11 kiállítóhelye többek közt.

Kapcsolódó cikkek

Változás a TUTSZ életében

2018. december 16.