Heti két menetrend szerinti járatot indít Antalyára a Sun Express

Forrás: turizmus.com

 2021. május 12. 14:36

Június 6-tól közlekedik a Sun Express légitársaság Budapest-Antalya közötti járata, amelyre egyéni utasok is foglalhatnak helyet.

Néhány nappal ezelőtt megírtuk, hogy több mint egy tucat charterjáratot terveznek indítani a nyár folyamán a hazai tour operatorok a török tengerpartra. Mint kiderült, hamarosan egy menetrend szerinti járat is az utazók rendelkezésére áll.

A török-német SunExpress (XQ) légitársaság megerősítette azt a korábban megjelent hírt, hogya nyári időszakban, június 6-tól heti kétszer, péntekenként és vasárnaponként közlekedik a légitársaság járata Budapestről Antalyába.

A SunExpress járatain nemcsak a tour operatorok rendelkeznek block-seat helyekkel, hanem az egyéni utasok számára is elérhető, így a GDS-ekben szabadon foglalható.

Bőséges kínálatból válogathat, aki a nyáron Törökországba akar repülni

Fotó: Sun Express

A gép 11.35-kor indul Budapestről és helyi idő szerint 15-kor érkezik meg Antalyába.Visszafelé 9.10-kor indul és 10.45-kor érkezik meg Budapestre.

A járat a tervek szerint október 3-ig közlekedik – tájékoztatta szerkesztőségünket a légitársaság magyarországi képviselője, az Aviareps Kft.

Az utazást megkönnyíti, hogy Magyarország minap megállapodott Törökországgal az oltási igazolások kölcsönös elismeréséről, így e hét keddtől a magyarok bármilyen vakcinával szabadon utazhatnak a nyaralni a török tengerpartra.