Nyári kínálat a Fehérvár Travel új katalógusában

Forrás: turizmus.com

 2017. február 17. 15:19

Február 13-án megjelent a Fehérvár Travel 2017. évi nyári katalógusa. A 192 oldalas kiadvány 130-féle társasutazást kínál 531 időpontban.

Az eddigi évekhez hasonlóan az előző nyári katalógus valamennyi programja megtalálható a kiadványban. Természetesen újdonságok is várnak az utazni vágyókra a Fehérvár Travelnél, például újabb szicíliai körutazások (autóbusszal és repülővel), egy türingiai csillagtúra és egy teljesen új programokat kínáló svájci körutazás. Március 14-ig minden program előfoglalási kedveszménnyel foglalható.

A katalógusban van egy kis visszatekintés az elmúlt év eseményeire is: 2016 nyarán nagyszabású rendezvénnyel ünnepelték fennállásuk 20. évfordulóját. A Székesfehérvár főterén megrendezett 3 napos eseményen az érdeklődők ízelítőt kaphattak a világ népeinek zenéiből, táncaiból, gasztronómiájából, játékaiból, nevezetességeiből. Ősszel felkerültek a „Keressük a legjobb utassztorikat” pályázatukra beérkezett legjobbnak ítélt történetek a cég honlapjára. Év végére pedig megjelent „A világ a Fehérvár Travellel” címet viselő fotókönyvük, mely egy színvonalas válogatás utasaik beküldött fényképeiből.


A 2017-es év fontos eseménye, hogy hamarosan átadásra kerül a Fehérvár Travel autóbuszainak új telephelye, a cég flottája pedig ismét egy vadonatúj járművel bővül áprilisban, egy Neoplan Tourliner típusú autóbusszal.

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján az egy hónapig tartó előfoglalási időszakban a katalógus árualapjának kb. kétharmada értékesítésre kerül, ilyenkor naponta sok száz foglalás érkezik, ezért csúszások előfordulhatnak a megrendelések visszaigazolásában. A Fehérvár Travel munkatársai ezúton is kérik az utazásközvetítő irodák és az utasok megértését.