Kőrösi Csoma Sándor Talentum-díj: Csiszár Virág – videó

Forrás: turizmus.com

 2019. november 11. 16:01

Csiszár Virág nemzetközi booking manager a turizmusban végzett kiemelkedő szakmai teljesítményéért Kőrösi Csoma Sándor Talentum-díjban részesült. Nézze meg a fiatal szakemberről készült készült kisfilmet!

Az idei évben alapított Kőrösi Csoma Sándor Talentum-díjat olyan, 30 év alatti személy kaphatja meg teljesítményének elismeréseként, aki ifjonti lendületével, újító gondolkodásmódjával, kreatív energiáival sokat tesz a turizmus fejlődéséért.

A díjat első alkalommal Csiszár Virág, a Sziget és a VOLT produkciókhoz tartozó fesztiválok booking managere vehette át a Magyar Turisztikai Ügynökség által rendezett Turizmus Summit keretében, október végén.

A díjazott méltatásában elhangzott: Csiszár Virág "érdeme, hogy olyan világsztár fesztiválfellépők érkeznek Magyarországra, akik komoly turisztikai vonzerőt jelentenek. Évről évre szervez többek között olyan koncerteket, amelyek korábban még soha nem voltak hazánkban, így 2019-ben először koncertezett itt Ed Sheeran és a Foo Fighters, a visszatérők között pedig ott volt Slash vagy a Black Eyed Peas."

A Talentum-díjra három jelölt volt, a Magyar Turisztikai Ügynökség mindhárom jelöltről kisfilmet készített, mert úgy gondolta, mindannyian megérdemlik, hogy az összegyűlt szakmai közönség, a magyar turisztika meghatározó személyiségei megismerjék őket.

Következzen a három kisfilm, elsőként a díjazott Csiszár Virágról.

 

Talentum-díjra jelölték még Szőke Zsuzsanna idegenvezetőt, aki személyre szabott tematikus túrákat szervez.

 

Szintén a jelöltek között szerepelt Zsira Kata borász, aki első saját évjáratát 2013-ban készítette a Zsirai borászatnál.