A 30. Turizmus Évadnyitó Gála legjobb pillanatai - videó

Forrás: turizmus.com

 2023. május 11. 16:31

Három év után újra együtt ünnepelhetett a szakma február 1-jén a Budapest Kongresszusi Központban. Összegyűjtöttük a 30. Turizmus Évadnyitó Gála legjobb pillanatait az emlékezetes születésnapi tortavágástól, az izgalmas szakmai programokon át a finom falatok és italok mellett történő networkingig.

A Turizmus Évadnyitó Gála evolúciójáról, a hasonló profilú rendezvények átalakulásáról és a szervezés kihívásairól mondta el tapasztalatait Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a Magyar Turisztikai Program Alapítvány Rendezvény ReStart 2023 című szakmai konferenciáján.

Ennek apropóján az alábbi videóban örömmel és büszkén osztjuk meg minden kedves Olvasónkkal az est fénypontjait, vendégeinknek pedig köszönjük, hogy velünk voltak, találkozunk jövőre is!

Az eseményről szóló korábbi beszámolónkat itt olvashatja, ebből megtudhatja, kik köszöntötték, prezentáltak, vagy éppen szórakoztatták a 30. Turizmus Évadnyitó Gála több mint 1000 vendégét.

Köszöntőt mondott Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, elemezve a Veszprém-Balaton Európa Kulturális Fővárosa (EKF) 2023 programsorozat jelentőségét, az erről készült felvételt itt nézheti meg.

Minden idők legnagyobb magyarországi sporteseményének, az augusztusi atlétikai világbajnokság turisztikai hatásairól beszélt Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója.

A Wizz Air nemzetközi sikersztorijának részleteit osztotta meg Jeckel Evelin, a légitársaság hálózatfejlesztésért felelős megbízott igazgatója.

A jubileum apropóján megkérdeztük a vendégeinket arról, hogy számukra mit jelent a szakma legnagyobb, éves networking eseménye.

Természetesen a 30. Turizmus Évadnyitó Gála sem múlhatott el élő közönségszavazás nélkül, ennek az eredményeit azon melegében Flesch Tamás, az MSZÉSZ elnöke és Erdei Bálint, a MUISZ aelnöke kommentálta a színpadon.

színpadi eseményekről készült képgalériánkat és a nagyszabású fogadás és a szakmai találkozások örömteli pillanatait pedig itt nézheti meg.